Snart, snart, snart...

...är det semester! Det har varit väldigt stressigt på jobbet sedan jag kom tillbaka från min första semester så jag ser fram emot att snart få vara ledig igen. Blir skönt!

Jag har i alla fall en hel del roliga saker att se fram emot inom den närmsta tiden. På lördag kommer Jannes bror och hans lilla familj. Det blir kul att få träffa dem igen! På lördag ska vår lilla familj på bröllopsfest, en kompis till mig har nämligen gift sig och har i helgen bröllopsfest för alla kompisar. Kul! På söndag planerar vi att ha en grillkväll här hemma, hoppas på fint väder så att vi kan sitta ute och äta och surra ett bra tag! *längtar* Nästa sak att se fram emot är nästa onsdag då jag får semester! Skönt! Därefter (just nu preliminärt på lördagen 2 augusti) åker vi till Umeå för att snusa på Liams lilla kusin. Åh vad roligt att få se en liten sötnos! Innan dess måste vi byta däck på bilen till våra nyinköpta sommardäck. På hemvägen från Umeå blir det sedan IKEA. Gah! Jag längtar efter allting, vi har så mycket roligt att se fram emot.

Nu har jag en härlig säng att se fram emot. Känner mig trött efter allt jobb, det har varit en intensiv vecka så sömn är välbehövligt. Har dammsugat, hängt upp nya gardiner och donat hela kvällen här hemma så jag är ganska så slut nu... Har förresten just beställt namnband för att kunna märka Liams kläder tills dess han börjar på förskolan, gah det är ju jättesnart. Storkillen! Här ska märkas kläder! Hihi. :-)

En liten uppdatering

Oj nu är det mycket som har hänt sedan sist jag skrev... Inte så värst bra på att uppdatera nu för tiden.

Vi har som sagt haft vår första semesterperiod, det blev två veckors resande i Norrland. Har hunnit vara hos mormor utanför Arvidsjaur, i Arvidsjaur på klassträff med grundskoleklassen (så otroligt roligt!), hos mamma i Boden och hos moster i Luleå samt hos syskon i Umeå. *pust* Det var en rolig men jobbig resa. Tur att Liam är så snäll i bilen, verkligen tålmodig vad gäller att åka bil. Den sista juli börjar min andra semesterperiod, då ska jag vara ledig i 3,5 vecka och bland annat inskola Liam på dagis. Blir roligt! :-) Snart börjar Janne att jobba på sitt nya jobb, hoppas att han kommer att trivas.

Istället för att skriva ett megalångt inlägg så bjuder jag istället på några bilder:

     
Det är roligt att vara hos gammelmormor!

   
Besök hos mormor!

   
4H-gården i Umeå. Fåren är roliga!

 
Det är roligt att klättra.      Liam provar sina nya galonkläder.

Japp, det var lite kort från semestern. Liam har utvecklats enormt mycket under sommaren, helt plötsligt känns det som att han har blivit stor. Tyvärr har han börjat klättra överallt. Jag tycker att det är jättejobbigt men han tycker så klart att det är kul. Smart är han också, vill han klättra upp någonstans hämtar han en stol från köket, en pall eller något annat och ställer den så att han kan klättra upp och komma åt en massa saker. Usch inte kul. Han klättrar lätt upp för den stora rutschkanan på gården så det gäller att hela tiden vara beredd...

Den första augusti åker vi till Umeå för att hälsa på Liams lilla nyfödda kusin. Den 10 juli fick han nämligen en liten kusin, en liten Meja, som vi så gärna vill träffa. Det blir med andra ord en tripp till Umeå snart! *längtar*

Första semesterperioden är slut

Jag är tillbaka från semestern och har snart jobbat i en vecka. Det var härligt med semester och vi har verkligen haft jätteroligt. Nu är det roligt att vara tillbaka på jobbet igen, trivs ju sååå bra. Jobbar cirka 3 veckor och sedan ska jag ha semester igen samt vara föräldraledig. Härligt!

Jag har inte varit bra på att uppdatera bloggen, vilket till stor del beror på att jag inte haft tillgång till dator (under semestern). Nu när jag jobbar har jag fullt upp med annat men jag lovar att snart lägga ut lite semesterbilder och berätta vad som hänt sedan sist.

Nu -åter till jobbet! :-)