1:a advent och pulkpremiär!

Idag är det första advent och första ljuset har tänts hemma hos oss. Vi har bakat och pyntat under helgen och det har varit så kul att få göra det tillsammans med mormor som har varit här. Hon åkte hem imorse så vi fick fira advent utan henne, men vi har myst och pysslat en massa tillsammans hela tiden hon har varit här så det känns nästan som vi firat första advent med henne ändå.

Så här mysigt hade vi på köksbordet när vi tände det första adventsljuset idag:

 Adventsmys


Mormor hade med sig en pulka till Liam som han har fått av mina kusiner och idag blev det äntligen pulkpremiär! Det var så härligt ute då det var plusgrader så det var perfekt väder att prova pulkan. Liam tyckte det var jättekul! Oj vad han skrattade och tyckte det var spännande. Jag drog pulkan flera varv runt gården och han tyckte det var så kul!

 Det är roligt att åka pulka!


Jag kan också meddela att Liam äter jättebra nu! Tjafset kring maten är som bortblåst och allt fungerar hur bra som helst och det är så skönt! Han glufsar i sig hur mycket mat som helst (ungefär 2 stora matburkar om dagen plus mellanmål, gröt och välling) och sitter och gapar som en liten trastunge, han är så söt! Han har fått smaka lite pepparkaka och det tyckte han om och imorse fick han smaka brödbitar med leverpastej på, det var också smaskens. Han har blivit jätteduktig på att ta upp saker med pincettgrepp och är hur söt som helst när han sitter och plockar små kak- eller brödbitar med tummen och pekfingret. :-)

Han reser sig hela tiden nu, ojojoj vad han gillar att stå upp. Han reser sig upp så fort han får en chans och han har blivit riktigt duktig på att sätta sig ned från stående utan att ramla. Han har fått rätt så bra balans nu och står ofta och håller i sig med bara en hand. Medan han härjar på på dagen är det stört omöjligt att ha något på tv-rumsborden för då kryper han direkt till borden och ställer sig upp för att dra ned alla saker som ligger där. Buspojke.

Nu ska jag krypa i säng, bjuder på några bilder från de senaste två veckorna.


   
Det är roligt att gegga med maten!
Mitt försök att göra matsituationen lite roligare när han matvägrade, det fungerade väl... ...sådär...
:-)



Dusch efter maten


   
Att krypa är såååå igår, nu är det inne med att stå! :-)
(och nej, han brukar inte vanligtvis ha pyjamasbyxorna på sig till en body på dagen)


Tungan rätt i munnen!
Så här har han börjat ha tungan rätt så ofta. *söt*


Älskade älskade unge. *världens goaste*


Kommentarer
Postat av: Faster Laleh

GAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Shit vad jag älskar den där ungen! Från pulkbilden till sista bilden och speciellt den där med tungan. GAAAAAAAAAH Shit. Just det ja, vi kommer ner till Östersund nu till helgen eller nästa helg. :)

2007-12-03 @ 17:21:15
URL: http://laleh222.blogg.se
Postat av: Carro

Skönt att det ordnat sig med maten! Vet precis hur den där lyckan känns då de självmant gapar och vill ha mat! Kan fortfarande bli lika glad när en hel dag har gått utan strul. :-) Vi syns väl på lucia om inte annat hoppas jag så man får se er innan ni flyttar... Kramar C

2007-12-03 @ 22:45:06
URL: http://enlitenbitavmittliv.blogg.se
Postat av: helena

ha ha vilka roliga MAT bilder ;-) har inte vågat ge indra ännu... lär bli lika kladdigt !!
Vi köpte oxå en sån pulka till Indra och hon älskar att åka i den, SÅÅ spännande, skrattar en massa..

2007-12-03 @ 22:49:56
URL: http://blog.bulle.nu/helena
Postat av: Camilla

Fasterlaleh: Ja, vad kul att ni kommer och hälsar på. Du får höra av dig närmare när allt är bestämt.

Carro: Ja, jag hoppas att vi syns på lucia. Hoppas att det går bra i Göteborg för er, jag ska hålla tummarna för lilla Lowa!

Helena: Ja det blev verkligen kladdigt, det lär nog dröja ett tag tills han får äta själv nästa gång... :-)

2007-12-04 @ 09:38:00
URL: http://hoscamilla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0