Tänder och förkylning

Det är inte lätt att vara liten. Det är inte roligt att få tänder och vara förkyld, speciellt inte samtidigt. Stackars liten. Liam har haft två jobbiga nätter med tårar, mardrömmar och oroligheter. Det enda som hjälper är att få sova hos mamma för han är sååå mammig. Han vill sova nära nära och bli kramad och pussad. Han är så otroligt gosig och det fungerar inte alls med pappa. Det ska vara mamma. Mamma är bäst ingen protest, typ. Han har inte haft feber, inte ännu i alla fall, men usch vad det är jobbigt att se honom så ledsen. På dagarna är han dock för det mesta glad, det är kvällarna som är jobbigast. Stackare!

Vad har annars hänt i den lilla familjen? I helgen har det blivit lite rolig shopping; en overall till Liam samt innebandyskor och jeans till Janne. Fikaträff med en kompis från Umeå som äntligen är tillbaka i stan och igår blev det middag med en god vän. Idag är det en riktig slöardag, en fulsöndag. Funderar på att ta en löprunda ikväll, men vi får se hur det blir. Just nu är det tvättstugan som gäller fram till klockan fem.


187082-14
Mammas hjärtegryn

Kommentarer
Postat av: Mormor

Hejsan!
Jag tycker att din nya frisyr är mycket fin men förstår att den kräver en del. Mormors lilleman håller ju på att vara så stor och han blir mer och mer lik Janne. Ha det gott och kramar till alla!!

2007-09-09 @ 16:53:43
Postat av: Faster Laleh

Lilla fasters älskling!! Hoppas han repar sig fort och att alla tänder bara växer ut massa fort så han slipper massa gråt och sånt!! Ge honom massa gos från Faster!! puss och kram

2007-09-09 @ 23:02:00
URL: http://laleh222.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0