Filmkväll med nyfunna vänner

Igår hade vi en trevlig filmkväll med våra nyfunna vänner här i Ljusdal. Min kollega och hennes man var här och firade Jannes födelsedag i förskott, åt smörgåstårta och såg på film. Efter filmen satt vi och pratade länge, tappade helt bort tiden och de begav sig hemåt kring klockan ett på natten. Det var verkligen en lyckad kväll, vi har så mycket att prata om och trivs så bra tillsammans. De har dessutom en så otroligt söt liten hund som Liam tycker om att busa med. En liten chihuahua och sötare än sötast.

Smörgåstårtan var hur god som helst! Vi hade gjort den själv och eftersom det var första gången vi har gjort en smörgåstårta så blev vi grymt nöjda! Det är dessutom en del kvar, så ikväll blir det smörgåstårta igen! :-) Janne fick fina presenter också. Av kompisarna fick han en jättefin receptbok på chokladdesserter. En väldigt passande present eftersom Janne älskar choklad samt gillar att baka. Utöver det fick han även en förpackning after eight, vilket han tycker väldigt mycket om! Av mig fick han ett fint silverhalsband med en ring där Liams namn står ingraverat. Superfint var det! (skulle vilja ha ett sådant själv *hint hint*)


                     
Den goda smörgåstårtan!          Jannes fina halsband


Liam älskar verkligen att vara ute och leka på gården. Idag tog vi en promenad med barnvagnen, men det slutade med att Liam inte satt i vagnen en enda gång utan gick bredvid. Han är så otroligt duktig på att gå och vi vill verkligen uppmuntra honom att gå på egen hand och upptäcka världen. Minsta lilla gren, gatubrunn, stubbe, buske, soptunna, brevlåda osv är så intressant för honom. Han pekar på allting och är så faschinerad. Jag blir så lycklig av att se honom så lycklig! Han älskar verkligen att gå omkring i sina stövlar. Nu har han kommit på att han kan ha dem inomhus också. Vi får ställa in dem på toaletten annars hämtar han dem hela tiden eftersom han tycker det är så roligt att ha på sig dem. *sötnos* Det var inte längesedan han avskydde att ha på sig dem. Efter promenaden åkte vi iväg för att köpa nya handskar till Liam. Han hade inte alls rätt vantar för årstiden och han ska inte behöva bli blöt och kall om händerna! Vi hittade ett par fina fodrade galonhandskar (Didrikson) för 79 pix på Prix. De fick följa med hem tillsammans med ett par nya nappar. *nöjd*



Favoritstövlarna


Måste också berätta att Liam har varit ute och spelat fotboll med storkillarna på gården. Inte det minsta blyg är han utan sprang iväg och ville vara med. De var snälla och lät honom sparka på deras boll lite, sedan sparkade han sin lilla boll runt hela gården några varv. Vi har tänkt köpa en teknikboll till honom, den blir nog perfekt att sparka på för honom. Bollen han har nu är lite för liten för att använda som fotboll medan storpojkarnas fotboll var för stor. En teknikboll måste passa perfekt.

Nä, nu blir det mys med familjen tills jag ska åka iväg och träna Body Pump. Känner mig seg men det blir nog bra bara jag kommer iväg!


Vackrast i världen!

Kommentarer
Postat av: Liams polare Micke

Trillade in här nu på lunchen, ville ju uppdatera mig om vad min lille kompis har gjort på sistone!

Ni verkar ha det bra ser jag, visst är det skönt att våren är här på allvar? :)

Du får ha det så bra, hälsa alla.

Mvh
Micke S

2008-04-13 @ 17:20:42
Postat av: Emilia

Kul att ni hittat nya vänner.
Måste bara säga att jag tycker de fodrade galonvantarna är totalt värdelösa. De blir lätt fuktiga inuti och tar en evighet att torka om man inte drar ut fodret, vilket inte är helt kul då det är knepigt att få in det igen. Ofodrade med innervante är helt klart att föredra.

Caroline och Jasmine har fodrade som mestadels fått ligga i garderoben.

2008-04-13 @ 20:56:13
URL: http://milla.klixklax.se
Postat av: Emilia

Kul att ni hittat nya vänner.
Måste bara säga att jag tycker de fodrade galonvantarna är totalt värdelösa. De blir lätt fuktiga inuti och tar en evighet att torka om man inte drar ut fodret, vilket inte är helt kul då det är knepigt att få in det igen. Ofodrade med innervante är helt klart att föredra.

Caroline och Jasmine har fodrade som mestadels fått ligga i garderoben.

2008-04-13 @ 20:56:54
URL: http://milla.klixklax.se
Postat av: Camilla

Micke: Kul att du tittar in. Vi längtar alla efter våren och Liam tycker det är så kul att få vara ute på gården och leka. Ha det bra!

Emilia: Usch det där om vantarna lät ju inget bra. Hoppas att de blir bra ändå. Det fanns inte så mycket att välja på så vi var tvugna att ta det som fanns... Hur som helst måste de ju vara bättre än vanliga stickade vantar som blir blöta innan man ens hunnit blinka. :-)

2008-04-14 @ 08:06:58
URL: http://hoscamilla.blogg.se
Postat av: Emilia

Ja stickade vantar borde det ju logiskt sett vara bättre än. *hehe*

2008-04-14 @ 15:52:47
URL: http://milla.klixklax.se
Postat av: Matilda

Härligt att hitta vänner i nya staden, det är värt så mycket, och det sprudlar om ditt inlägg, härligt att läsa. Grattisgrattis till Janne :-)

2008-04-14 @ 23:56:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0