Kreativ helg

Helgen har varit väldigt kreativ. Fullt upp hela tiden och vi har hunnit med grymt mycket. Mamma har hälsat på och det var så kul att träffas! Det blev en hel del presenter, en paltmiddag och en massa annat kul!

Det har varit fint väder hela helgen. Mestadels sol och riktigt härligt vårväder. Liam älskar att vara ute på gården och leka. Det är så mycket nytt att upptäcka; Hur känns sand? Hur känns det att ta i en buske? Går sand att äta? Hur fungerar en gunga egentligen? Det är kul att få vara med och upptäcka världen på nytt med ett litet barn, otroligt hur lycklig de kan bli bara genom att få känna på en stubbe. Han har fått en hink och spade som han gillar grymt mycket och bär runt på och gräver i sanden med. Jag kan inte fatta hur söt han är, det finns inga ord.

Förutom lek och upptåg ute på gården hann vi som sagt med en hel del nödvändiga saker. Jag har planterat om blommor samt planterat frön till blommor som jag ska ha på vår uteplats i sommar. Vi har tvättat två dagar i rad; förutom en massa kläder tvättade vi även den stora mattan i vardagsrummet och sängkläder. Det blev en hel del tvätt eftersom vi inte har tvättat på ganska länge samt för att vi har haft besök två helger i rad (extra mycket sängkläder alltså). Vi har även dammsugat och skurat samt städat i hallen. Vi har storhandlat och ätit en massa god mat. På lördagen bjöd vi hem min kollega och hennes man på paltmiddag. Det var så gott, vilket även våra gäster tyckte!

Sist men inte minst har vi även bytt till sommardäck på bilen. Det var dock en liten miss eftersom det har snöat idag. Haha. Nåja, vi är väl inte förvånade och vi har inte så mycket panik för det. Vi behöver ju inte bilen dagligen direkt (dessutom smälte i princip all snö under dagen)... Vi var tidigt ute men ville ändå byta när mamma var här så att hon kunde hjälpa oss. Det är bara att erkänna att vi inte är speciellt händiga när det gäller bilar, dessutom är det ju våran första bil så det är väl inte så konstigt att vi är osäkra på hur saker och ting fungerar. Dessutom skulle vi inte ens ha klarat det utan mamma eftersom bultarna satt så fruktansvärt hårt (däcken byttes på en verkstad när vi köpte bilen). Mamma fick hoppa på fälgkorset för att bultarna skulle släppa, som mamma sa: "ibland är det bra att inte vara för lätt". Min vikt hade i alla fall inte rubbat bultarna en millimeter. Min mamma är en supermamma. Så det så.



       
Bus och upptåg på gården! Hink och spade är roligt, spaden kan man dessutom smaka på. :-)
Bilderna visar även hur vår gård ser ut för de som är nyfikna.



Kommentarer
Postat av: Matilda

Skönt att få mycket gjort, man blir så nöjd då... och kul med Liams nyupptäckter, de fortsätter upptäcka världen på olika sätt länge *ser fram emot*

2008-04-08 @ 10:20:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0