Liams rum

Tänkte visa bilder från Liams rum. Det är i princip klart nu och jag är så otroligt nöjd. Nu fattas det bara några tavlor för att ge den där extra mysiga ombonade känslan. Jag har en hel del idéer på vilka tavlor som kan passa, men det får bli en överraskning senare. De ska i alla fall hänga under lackhyllan med hans sparbössor på har jag tänkt. Han ska även få en fin vägglampa på den vita väggen bredvid sängen/fönstret.

Det är förresten inte bara vi som är nöjda med rummet. Liam älskar att busa i det och dra fram alla leksaker på golvet. När vi inredde rummet satsade vi mycket på enkel förvaring, efter ena väggen har vi exempelvis tre plastbackar som gör det enkelt att städa. Liam ser städningen som en rolig lek och hjälper gärna till att plocka tillbaka leksakerna i de olika backarna. En stor bilmatta fungerar som ljuddämpning när han kastar runt träklossar, bollar och lego samt ger en stor mjuk yta att leka på! När han blir äldre kan han även använda den som det är tänkt -till att köra bilar på. Han har även fått ett litet bord och tre pallar från Ikeas Mammutserie. Vi valde att ta olika färger på pallarna för att få in lite färger i rummet och det blev såååå fint! 

Jag tycker personligen att plutoprodukter har så otroligt fina saker, speciellt fin är "pluto-döskallen". På Birsta-city hittade vi de fina krokarna som Liam fick hänga upp sin morgonrock på. Vi köpte även halkskydd till badkaret i form av döskallar som vi istället gjorde en fin tavla av som står på Liams bokhylla. Ni kanske kan skymta tavlan på kollaget nedan.

Visst blev det snyggt!?
Det är kanske svårt att se hur fondtapeten ser ut, men den är grå/blå/silver-färgad med ett vågigt lodrätt mönster...



image156


Kommentarer
Postat av: Sandra

Vad fiiint det ser ut i Liams rum! Vi ska fixa iordning Noahs rum nu alldeles snart, bara vi har haft de besök som är inbokade den närmsta tiden... Vi vill gärna att han faktiskt ska få sova där när han har fått rummet, så då är det lika bra att ta det när rummet har fått göra sitt som permanent gästrum. Kul att höra att du trivs så bra på jobbet! Hoppas jag också kommer säga så när jag kommer ut i arbetslivet igen. Grattis i efterskott till Janne på 30 års dagen.

2008-04-19 @ 21:41:20
Postat av: Matilda

Kul att se lite hur det ser ut hos er.... eller egentligen hos Liam då :-). Och perfekt att få städningen att bli en lek.

2008-04-28 @ 19:43:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0