ompa ompa

På förskolan har de en liten apa som de brukar sjunga om: "tänk om jag hade en liten liten apa, ompa ompa fallerallera...". Liam älskar den sången. Han går omkring och säger "o-a" mest hela tiden här hemma och blir så glad när han får syn på någon apa. När vi säger att han ska få gå till förskolan imorgon säger han "o-a" och diggar med huvudet. När vi sjunger apsången så dansar han, diggar med huvudet och säger "o-a". Han förknippar verkligen förskolan med den där apan och apsången. Han är så mysig.

Liam är helt tokig i rutschkanan. Han åker själv, oftast baklänges på mage men ibland även sittande. Jag har alltid hjärtat i halsgropen när han sitter för det går så snabbt. Han gillar dock när det går snabbt, skrattar och är så där smittsamt glad som bara barn kan vara. Han gillar även att blåsa på de vissnade maskrosorna. Plockar dem, håller dem mot munnen och blåser. Han är så söt, våran lillskrutt.

Nu är förskoleryggsäcken packad med nymärkta kläder. Snart ska Liam få gå och sova och vi ska mysa i soffan. Det står en frestande godisskål som väntar på oss...



Cykelpojke. När vi cyklade igår började han
kittla mig jättemycket på ryggen och midjan. Busfrö.


Kommentarer
Postat av: Matilda

Härligt att inskolandet går så bra, hoppas det fortsätter så

2008-08-18 @ 11:01:18
URL: http://sejrla.blogg.se/
Postat av: Sandra & Noah

Hej! Skönt att Liam verkar trivas på sin förskola! Vi har börjat lite smått nu med att inskola Noah och det verkar gå så bra så. Ha det gott och hälsa grabbarna.

2008-08-21 @ 13:46:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0