Känslig liten kille

Liam har hamnat i en jobbig period, han verkar gå igenom en fas med många känslor. Ena stunden kan han bli jättearg och ledsen för att i nästa stund vilja sitta i knät och kramas och pussas. Det är jobbigt att se att det är jobbigt för honom, det är som att han inte kan kontrollera sina känslor. Han har även börjat en "kan-själv"-fas. Vi får verkligen träna vårt tålamod för ibland är det väldigt omständigt när han "kan själv" och dessutom har alla dessa känslor som ligger utanpå kroppen. Det är "trots" blandat med väldigt mycket mammighet. Ibland är det hur jobbigt som helst, men det är ju trots allt mest jobbigt för Liam. Vi gör så gott vi kan, kramar honom när han behöver kramar och försöker prata med honom när han blir arg och ledsen. Det är nästan som att han en mini-tonåring hemma eller nåt.

När Liams farmor var här i julas blev hon väldigt imponerad av hur lätt det är att lägga Liam på kvällarna. Det verkar som att hon inte har varit med om något liknande, och det är verkligen hur lätt som helst! Det som är absolut gulligast nu är att han har börjat säga "älskar dig" på kvällen. Vi lägger honom i sängen och sedan ska han pussas, han är så söt han säger "puss" och tar ut nappen och plutar med läpparna. Sedan pussar vi honom och säger "mamma och pappa älskar dig" och då säger han "älskar dig" tillbaka. Ibland säger han "älskar dig" innan vi har sagt något. Han vet antagligen inte vad det betyder helt, men han vet nog att det är något fint. Varje gång han säger det blir jag alldeles tårögd av lycka. Igår när vi la honom så ropade han "puss" från sitt rum just när vi gått därifrån, då ville han ha en till puss av oss båda. :-) Åh vad jag älskar denna underbara kille, han är det bästa som finns!

Just nu badar grabbarna skumbad. Vi har just ätit hemmagjoda köttbullar och hemmagjord potatismos! Mums! Sedan ska jag ta en dusch och testa min nya bodylotion. Vi har tvättat hela dagen så det blir underbart att lägga sig i en renbäddad säng nu när alla sjukdomar är över. När Liam har somnat så ska vi fortsätta att se Grey's Anatomy, vi fick nämligen en dvd-box med säsong 4 i julklapp. Framför tv:n blir det te och räkmackor (äggmackor för J som inte gillar räkor). Mums! 

Kommentarer
Postat av: Farmor

Han är så gullig lillkillen :-) och jätte duktig.

Var räkmackorna goda? ;-) Synd att vi inte kunde äta dom när jag var där. Vi får ta det nästa gång. Krama Liam och säg att farmor ÄLSKAR honom. Kramizar till er oxå.

2008-12-30 @ 14:36:53
URL: http://farmormor.blogg.se/
Postat av: M-L

Usch, stackars er som haft magsjuka över julen. Det finns inget bättre än rena sängkläder och ett skönt bad efter sådant elände. Hoppas ni får en bättre nyårsafton. Gott nytt år på er!!!

2008-12-30 @ 15:19:11
Postat av: Matilda

Gullungen :-) och så skönt att nattningen fungerar bra

2008-12-31 @ 13:50:14
URL: http://sejrla.blogg.se/
Postat av: Emilia

Ja det är jobbigt för dem i dessa känslostormar.

Milea är hemskt jobbig att klä på och av numera. Speciellt då man ska gå ut. Det är väl också en fas antar jag. Mycket "pappa ska!" "Mamma ska!".



Skönt att det går så bra att natta Liam. Elvina är toppen vad gäller det, men Milea kan vara väldigt speciell. Önskar att hon också vore lätt.

2009-01-02 @ 10:47:21
URL: http://milla.klixklax.se
Postat av: Farmor

GRATTIS på födelsedagen:-)

Jag ringer och sjunger i kväll ;p

Kramiz Svärmor

2009-01-05 @ 10:51:45
URL: http://farmormor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0