Trevlig helg!

Vi har en kompis från Östersund på besök i helgen. Vi äter lyxig mat, dricker gott vin, tar långa promenader, pratar långa intressanta samtal och ikväll blir det kladdkaka och te i soffan framför en film. Vår kompis leker så bra med Liam och det är ganska skön avlastning faktiskt. Jag och Janne har stått i köket och fixat med mat och bakning medan Liam och kompisen lekt i Liams rum. Det känns bra att han leker så bra med någon han inte känner så väl.

Det har varit ett riktigt vårväder här idag, så varmt och skönt. Efter en lång promenad körde vi iväg och tvättade bilen i en "gör det själv" hall, så nu är den ren och fin! Snart är det ju även dags att byta till sommardäck...

Annars har det varit en väldigt lugn och bra vecka. Lugnt på jobbet och lugnt hemma. Tränade i onsdags och imorgonkväll blir det Body Pump, det börjar vara en söndagsrutin för mig.

Trevlig lördagkväll på er alla!



    
Sötnosen!

   
Liams första promenad utomhus i nya stövlarna. Sista bilden smet han iväg... :-)

Kommentarer
Postat av: Emilia

Vilken liten goding han är, Liam. :-)
Har knappt hunnit läsa din blogg. Det är typ max 5 min/dag vid datorn.
Kul att du trivs med allt nytt. Har du tänkt åka på klassträffen i sommar OM det nu blir någon? Det vore ju som kul, men det gäller ju att allt ska klaffa.

2008-04-01 @ 15:16:01
URL: http://milla.klixklax.se
Postat av: Camilla

Emilia: Jag har inte hört om och/eller när det skulle vara en klassfest. Om allt klaffar skulle det vara roligt att åka så klart.

2008-04-01 @ 19:23:04
URL: http://hoscamilla.blogg.se
Postat av: Matilda

Så skönt att ha många vuxna som fungerar i Liams liv

2008-04-08 @ 10:25:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0