Helgäventyr

Veckan började med att Liam fick stanna hemma från förskolan de tre första dagarna. Han var förkyld och hade rinnande ögon. Jag vet inte om det var ögoninfammation (det har varit det på förskolan i veckan) eller om det bara var ett förkylningssymptom. Jag gissar på det sistnämnda. På torsdag var han pigg och kry igen och jag tror att han längtade efter sina kompisar på förskolan...

Idag har vi varit i Hudiksvall på buspalatset. Ett stort stort rum fullt med lekmöjligheter, gissa om Liam var i himmelriket! Oj vad han busade, han tyckte det var så roligt. Vi blir alldeles varma i våra hjärtan av att se honom så glad. Han skrattade och sprang, klättrade, kröp, åkte rutschkana, badade i bollhav, kastade boll, hoppade i hoppborg och på studsmatta osv... Han hade så kul! Vi åt lunch i restaurangen där och Liam fick pannkakor med sylt och grädde som han slukade! Efter cirka 2,5 timmar åkte vi vidare till ett par kompisar som bor i centrala Hudiksvall. Liam var jättetrött efter allt bus så medan han sov ute i vagnen blev vi bjudna på massor av gott fika och te. Mums! Vid halv sju var vi hemma i Ljusdal igen och dukade upp varma mackor på bordet som hela familjen njöt av efter en lång och händelserik dag. Det har verkligen varit en lyckad dag och buspalatset kommer vi definitivt att besök igen!

Det har hänt en hel del i vårt kök i veckan. På tisdagen kom vårt bord som vi köpte på IKEA när vi var där senast. På torsdagen kom våra stolar som vi beställt från Mio. Det blev verkligen superfint! Oj vad jag har sett fram emot ett större bord. Det känns verkligen roligt att vara i köket nu, vi har betydligt mer bänkyta än vad vi har haft och ett större och mer inbjudande bord. Verkligen kul inför den stundande julen, helst när vi får besök! Nu känner vi oss nöjda för denna inredningsomgång!



Tack moster för den fina morgonrocken du skickade till mig!

             
Sparsam kille                             Busar i den nya sängen



Världens finaste kille!


       
Buspalatset. Det var inte lätt att ta kort på en liten kille som bara sprang omkring hela tiden... :-)



Nytt bord och nya stolar.


Kommentarer
Postat av: Matilda

Så fint det blev i köket hos er.



Härligt med ett busställe att få busa av sig på för ett energiknippe som Liam.. och med risk för att låta som en "gammal släkting" (vilket jag ju nästan är :-) ) -vad stor han har blivit!

2008-11-24 @ 10:22:53
Postat av: Camilla

Matilda: Kanske ett ställe att besöka när ni kommer och hälsar på någon gång. Ludvig skulle nog säkert tycka att det är kul! :-)

2008-11-24 @ 12:36:13
URL: http://hoscamilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0