Snart semester!

Nu har folk börjat komma tillbaka till jobbet efter semestern, lagomt tills jag snart går på semester (på fredag) och sedan föräldraledighet. Det ska faktiskt bli skönt att få vara ledig innan pyret kommer till oss.

I helgen har vi städat förrådet och jisses vad saker vi hade! Helt sjukt egentligen. Sedan hade vi en hel del tomma kartonger sedan vi flyttade hit vilket verkar lite knepigt då vi knappt får plats med vagnen... Nu har vi bestämt oss för att göra oss av med en hel del tomma kartonger och dessutom har vi gått igenom de andra kartongerna och gjort iordning fem stycken som vi ska lämna in på röda korset eller liknande. Vi har precis insett att vårt förråd är ganska så stort! Nu blir det inget problem att få plats med barnvagnen samt syskonvagnen som vi ska få låna av en kollega. Imorgon tänkte vi åka och hämta den samt ett babyskydd och en ståbräda till vagnen som vi också ska få låna av samma kollega. Förutom detta har vi fått låna en bärsjal av Jannes brorsas familj samt en babysitter av min moster (som vi även lånade till Liam). Det känns kul att kunna låna lite saker, annars är det oftast vi som har lånat ut saker till andra vilket i och för sig är ganska naturligt då vi var de första som skaffade barn både bland Jannes syskon och bland mina syskon.

I helgen bestämde vi oss för att vi ska köpa en egen tvättmaskin så igår åkte vi till en affär för att titta lite. Det är svårt att veta vad man ska välja, vad man ska titta på osv. Vi har googlat en del och läst på så lite insatta är vi, men kom gärna med tips på någon bra maskin om ni vill! Förhoppningsvis ska vi ha köpt en tvättmaskin innan denna månad är slut! *hoppas* Tänk vilken lyx, jag har aldrig haft en egen tvättmaskin!

Avslutar med lite kort!



En smygtitt på vårt vardagsrum.


En smygtitt på vårt kök.


En blomma att vara stolt över, tänk att jag lyckades få den att blomma efter en lååååång vila!


Liam har fått en cykel av sin farfar. Lyckan är total!


    
Nyklippt underbaring leker med vatten!

Kommentarer
Postat av: Sara

Härligt med semester snart, min är tyvärr slut efter denna vecka. Hoppas du kan njuta av sista tiden nu å att allt boande börjar bli klart =) Fina bilder du hade lagt ut! Vi hörs! Kram

2009-08-05 @ 11:56:41
URL: http://hannemagga.blogg.se/
Postat av: M-L

När det gäller tvättmaskin, så satsa på en 7 kilos. Det bästa vi har gjort tänker man varje gång vid magsjukeepedemier och sedan så slipper man tvätta varje dag eftersom det rymms lite mer. Nästa steg är att kolla hur mycket den drar i el. Sedan finns det maskiner som fyller på vatten efter tvättmängd, vilket gör att man inte måste köra full maskin alla gånger. Röd tvätt kan ju vara en halvmaskin. :-)

2009-08-05 @ 16:35:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0