Potträning

Idag är det mulet och regnet hänger i luften. Det drog lite kallt när jag cyklade till jobbet i min nya klänning, men det gjorde inget för luften var så härlig och Ljusnan så underbart fin när jag cyklade över bron. Liam var spänd av förväntan över att gå till förskolan idag, de ska nämligen besöka förskolan som barnen kommer att få vara på under sommaren när den "vanliga" är stängd. Liam tycker det är jättespännande och frågar varje dag om han snart får gå till den andra förskolan, men det blir först i juli som han får vara där. Han ser verkligen fram emot det.

Igårkväll ville inte Liam sova, han steg upp hela tiden och kom ut i tv-rummet. Han har faktiskt den senaste veckan haft lite svårt att somna på kvällen och det är ju inte alls likt honom. Igår slog det oss att vi kanske måste korta ner hans middagslur på dagen. Nu sover han minst 1,5 timme och ibland nästan två timmar, igår bestämde vi att minska ner den till en timme. Hoppas att det blir bättre.

Måste få skryta lite över lillskrutten, han har blivit så himla duktig att gå på pottan. Om han springer omkring naken så händer det aldrig någon olycka, då kommer han ihåg att gå på pottan. "Kommer kiss" skriker han och rusar till pottan. Det gäller att pottan står lättillgängligt, marginalerna är väldigt små. En dag var han utan blöja i princip hela dagen och fick istället ha kalsonger. Det gick förvånansvärt bra, vi påminde honom och han gick och kissade på pottan några gånger under dagen. Efter middagen hände det dock en del olyckor, kanske att han glömde bort sig och slappnade av lite mer och kanske att kalsongerna påminner lite om blöjor. När han är naken går det ju så bra men när han har kalsonger glömmer han bort och då blir det lite olyckor. Vi försöker träna honom så mycket som möjligt när vi är hemma och det ger resultat. Han är så duktig vår pojke!

Kommentarer
Postat av: Emilia

det där märkte jag också med Milea att det gick bättre om hon inte hade trosor på sig.



Milea har kommit på nu att då det är sommar kan man bara dra er trosorna och kissa på gräset. Haha...

2009-06-02 @ 12:30:23
URL: http://milla.klixklax.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0