VAB och lugn helg

Den stressiga veckan slutade med två VAB-dagar på torsdagen och fredagen, lilltussen fick nämligen magsjuka. Janne var hemma på torsdagen och jag på fredagen. Tack och lov var det ingen långvarig magsjuka han råkade ut för. Han spydde bara två gånger varav den sista gången var klockan åtta på fredagmorgonen. Skönt att det gick över snabbt. Jag tycker att han råkar ut för magsjuka väldigt ofta, våran lillpojke. Igår tog vi det bara lugnt hela dagen, dels var Liam ganska trött, dels var vi helt slut efter den hektiska veckan. Vi lagade god mat och satt mest i soffan och goade hela familjen. *mys*

Idag har jag målat ett lager på bokhyllan. Vi insåg att det behövde slipas en del sedan grundfärgen hade målats så vi har ägnat mycket jobb åt grunden inför fortsättningen. Det var nog rätt smart. Det blir så himla fint! Nu är det bara ett lager kvar (förhoppningsvis) så snart snart. Då har vi dock den stora bokhyllan kvar... Måste erkänna att det är rätt tråkigt att måla för att inte tala om att det är svårt! Reslultatet blir i alla fall bra så det är väl värt det i slutändan hoppas jag!

Liam har fått grymt mycket nya kläder den senaste tiden, alla hans kläder blev för små på en gång. :-) Nu har han i alla fall kläder så han klarar sig och dessutom skor så han klarar sig i sommar/höst. Ett par foppa-tofflor och ett par snygga tennisskor blev det.

   
Testar den nya jackan och de nya skorna

 
Finaste!

När vi var på IKEA så köpte vi en ny stol till Liam som vi skruvade ihop i helgen. Han blev superglad! Nu pratar han om att bebisen ska få låna hans gamla stol och har till och med planerat var bebisen ska sitta vid bordet. Bredvid honom så klart. Sötnosen! :-) Han pratar faktiskt mer och mer om bebisen. Bland annat att bebisen ska bygga pussel med honom och sparka fotboll med honom. Vi försöker förklara att bebisen kommer att vara jätteliten och att det kommer att dröja ett tag innan h*n kommer att kunna vara med och leka. Men det är inte så lätt att förstå för en liten kille på två år. :-)


Kommentarer
Postat av: Farmor

Vad fin han är:-) Han börjar ju bli stora karln nu;-) Mer och mer lik Janne. Jag längtar efter er så jätte mycket. Men snart är ni här. Kramiz.

2009-05-20 @ 15:47:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0