5 veckor

Allt är bara bra med oss och det är full fart hela tiden. Det känns som att dagarna är fullspäckade så när det väl är kväll och barnen sover så sjunker jag och Janne ner i soffan tillsammans och tar det lugnt. Det är vår lyxtid tillsammans, vår återhämtning och då vi har tid att reflektera över dagen och vårt nya liv.

Vide växer så det knakar. Igår var det dags för vägning på BVC och lilltjorven väger nu 5520 g vilket innebär att han har gått upp hela 870 g på två veckor! Han är 57 cm lång så nu är det storlek 62 som gäller! Vi har nu lärt känna honom mer så vi vet hur han vill bli tröstad, vad hans olika skrik betyder och hur vi ska få honom att somna på kvällen. Han vill ofta bli buren och vaggad och gillar inte alls att ligga på golvet och titta. Igår låg han dock och sprattlade en stund på golvet på öppna förskolan och det verkade han gilla, bara han får komma upp och få lite närhet emellanåt. Våran söta lilla pojke som blir fem veckor idag! Liam är så söt och snäll med lillebror. Han kramas och ger honom leksaker, berättar saker för honom och frågar efter honom. Han har blivit så stor och så mogen, jag vet inte om det beror på att vi jämför honom med Vide som är så liten eller om det faktiskt har hänt något med honom. Men jag tror att det är det senare eftersom fröknarna på förskolan säger att han har blivit lugnare. Våran underbara stora kloka kille!


     
Våran stora kille...

   
...och våran lilla kille

 
Syskonen


Kommentarer
Postat av: Sara

Vad stor Vide ser ut att vara jämfört med bara för nån vecka sedan när vi var å hälsade på =) Det är så roligt att se kort på era barn, så söta! Kramar!

2009-10-15 @ 15:12:05
Postat av: Farmor

Jättefina bilder:-) Vad Vide har vuxit, tur att det går så bra mellan pojkarna. Krama dom från mig.

2009-10-16 @ 12:46:37
Postat av: Helena

Så söta, och så stora de har blivit på kort tid! Det är alltid lika kul att se bilder på dem. Då kan man jämföra lite med sin egen lilla knoddis :) Men Vide har nog snart växt ikapp vår Ellen :)

2009-10-19 @ 13:42:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0