Familjelördag

Idag har det varit familjelördag i Ljusdal med massor av underhållning på Postplan. Självklart åkte vi ut för att träffa lite folk vilket var riktigt roligt! Lilla Vide låg och sov så gott i vagnen medan det spelades musik, storebror sprang omkring och lekte med två grannkompisar som han träffade. Efter att vi ätit korv och glass, surrat en massa med våra trevliga grannar, sett massor av framträdanden, hejat på en massa människor, ammat, busat och haft det allmänt trevligt åkte vi hem. På hemvägen somnade båda pojkarna i bilen, Liam fortsatte att sova ute i vagnen medan jag och Vide somnade i soffan. Janne var duktig och passade på att plugga (han läser statsvetenskap på distans). Det har varit en riktigt lyckad dag, så himla kul att komma ut (det känns som att vi varit hemma mest hela tiden sedan Vide föddes).

Nu hoppas vi att Liam får vara frisk, han har varit lite hängig den sista tiden och haft feber varannan dag. Nu måste han bli frisk, vårat stora gryn!

Avslutar med lite kort!



Liam äter ett stort smultron

   
Vårat lilla gryn


Spanar i brorsans rum

   
Våra underbara pojkar!


Kommentarer
Postat av: Sara

Vad fina bilder! =) Skönt för er att komma ut lite, träffa lite folk å se annat än hemmets fyra väggar =) Hoppas att Liam kryar på sig å får hålla sig frisk! Kram!

2009-09-27 @ 11:54:00
Postat av: Matilda

Mysiga bilder :-)

2009-09-28 @ 07:14:26
Postat av: Anonym

Liam kommer alltid att finnas i mitt hjärta<3

2009-09-30 @ 20:23:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0