Kort från julresan

Här kommer lite kort från vår julresa!


 
Vide pratar och myser med moster

     
I Umeå passade vi på att besöka Leo's Lekland, ett perfekt ställe för en treåring (snart) med överskottsenergi. Förresten passade det alla i sällskapet, både stora och små! Ett besök där kan rekommenderas!

     
Julafton firade vi i Boden hos min mamma. Här serverar syrran julgodis och Liam bygger pussel med syrrans kille Kenneth -Liams största idol! Och en del julpussar blev det också. :-)


   
Vide tar igen sig i Voksipåsen och har sedan roligt med Kenneth. Båda våra barn gillar verkligen Kenneth!

     
Det var lång väntan innan tomten äntligen kom. Oj vad Liam hade längtat efter honom! En överlycklig kille var det som hjälpte tomten med alla julklapparna. Vi andra hade så roligt åt Kenneth som var en helt suverän jultomte! Jag fattar inte att han kan göra till sig så mycket och spela så bra. :-)

     
Sedan blev det julklappsöppning! Alla hade varit snälla och fick fina paket. Vide lyckades pricka in sin tupplur just när tomten kom men vaknade när paketöppningen hade kommit igång. Han hade ju dock lite svårt att öppna paketen själv, men med en hjälpsam storebror gick det bra!


Liam fick många spel i julklapp som självklart skulle prövas! Här spelar han spel med mormor.


På juldagen åkte vi till Arvidsjaur för att döpa Vide i Arvidsjaurs kyrka på annandagen. Därefter bar det av till gammelmormor i Bergnäs där vi spenderade några dagar innan vi åkte till Umeå för att fira nyår. Men de korten sparar vi till en annan gång. :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0