En 2-åring!

Vi har en 2-åring i vårt hus! Igår, den 10 september, fyllde vår älskade Videbus två år, och det krävde så klart ett stort kalas! Födelsedagsbarnet var lite mer morgonpigg än de övriga familjemedlemmarna som skulle sjunga för honom. Som tur var verkade han rätt så nöjd i sängen där han satt och pratade med sina mjukisdjur medan vi andra smög omkring och fixade med presenter och glass med två ljus i. Han sken upp i ett stort leende när vi kom sjungande in på hans rum och lyckades blåsa ut ljusen på första försöket, så snabbt att jag inte hann ta kort. :-) Han var sååå nyfiken på sina presenter att till och med glassen fick vänta ett tag.

Klockan två kom familjen Norberg som numera bor i Karlskoga, alltså tillräckligt nära för att komma över på kalas! Det var jättekul att träffa dem och så kul för pojkarna att få träffa sina kusiner. De stannade på en sponatanmiddag innan de åkte hem på kvällen med trötta barn. Familjen Siegert kom också på kalaset och hade köpt en tröja med Blixten McQueen på till Vide som han blev jätteglad för, speciellt för lappen som satt fast på tröjan. :-)

Det var ett jättebra kalas, och tack vare fint väder kunde vi vara ute en hel del. Ja vi hade det så bra så jag helt och hållet glömde bort kameran, trots att jag lagt fram den, men vi tog i alla fall lite kort på morgonfirandet.


   
När man fyller år får man glass på sängen, i alla fall i vår familj. :-)

   
Presentöppning!

 
Pappan visste sin plats i hemmet. :-)


Det är jobbigt att fylla två år. Dagen efter festligheterna somnade Vide mitt under lunchen, med ena handen i tallriken.



Kommentarer
Postat av: Sandra

Ja tänk vad de blir stora våra små... Roligt med kalajs :-) Tror bestämt pojkarna är mer lika varandra igen? Tyckte Vide var så lik Liam när han var nyfödd, men sen blev de mer olika. Ja så ser det då ut på bilderna i alla fall. Hälsa Örebro!

2011-09-15 @ 13:16:57
Postat av: Matilda

Men lillpågen då! Var det så tröttsamt att fylla år, söt är han där han somnat vid bordet i alla fall :-)

2011-09-15 @ 21:29:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0